Bouwmaterialen Den Bosch

assortiment-icoon

Met een breed assortiment aan hout- en bouwmaterialen voorzien wij al meer dan zestig jaar particulieren en bouwbedrijven. Het overgrote deel van onze materialen is uit voorraad leverbaar en kan desgewenst op maat gezaagd of geschaafd worden. Daarbij geven we graag advies over toepassingen van de diverse materialen en helpen je de juiste keuze te maken.

Hebben we het materiaal dat je zoekt niet op voorraad? We bestellen het graag voor je.

houtsoorten-gr

Houtsoorten

tuinhout-gr

Tuinhout

gevelbekleding-icon

Gevelbekleding

deuren-gr

Deuren

deurbeslag-gr

Deurbeslag

plaatmateriaal-gr

Plaatmateriaal

isolatie-gr

Isolatie

ijzerwaren-gr

Ijzerwaren

dakbekleding-gr

Dakbekleding

plafond en interieur-gr

Plafond & interieur

overige materialen-gr

Overige materialen

restpartijen-gr

Restpartijen

Over Verstegen

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen begon ooit met Adriaan Verstegen, een verkoper van sloophout in 1960. Het bedrijf was toentertijd gevestigd in de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. Later kwamen er naast sloophout ook andere houtsoorten bij, en vervolgens werd het bedrijf uitgebreid met de handel in diverse plaatmaterialen en golfplaten. In 1970 verplaatste Verstegen naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar wij ons nog altijd bevinden.

Op onze werf van meer dan 10.000 vierkante meter vind je tegenwoordig diverse houtsoorten, gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. Op onze website en in onze showroom kun je onze materialen rustig bekijken. In onze werkplaats wordt je materiaal zorgvuldig op maat gemaakt, wat je kunt ophalen in ons afhaalcentrum. Of maak gebruik van onze handige bezorgservice. Onze medewerkers helpen je ondertussen graag met het kiezen van het juiste materiaal of formaat. Deze topservice en grote vakkennis zijn kwaliteiten waar wij na 62 jaar Verstegen nog altijd enorm trots op zijn!

Groothandel Den Bosch

Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen vlakbij Den Bosch vind je allerlei soorten bouwmaterialen voor jouw project. Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar, en anders bestellen wij het graag voor je. Vervolgens kun je het gekozen materiaal gemakkelijk laten bezorgen met onze bezorgservice! Meer weten? Bekijk ons assortiment vast hier op de website, of neem gerust contact met ons op.

Jouw project
begint hier