Bouwmaterialen Oss

assortiment-icoon

Bouwmaterialen Oss

Ben jij op zoek naar een groothandel vlakbij Oss waar je een ruim assortiment aan bouwmaterialen kunt vinden? Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen niet ver van Oss slaag je altijd. Wij hebben een groot terrein in Heesch met diverse houtsoorten en andere materialen voor iedere klusser. Of je nu een doe-het-zelver of professionele aannemer bent, bij Verstegen vind je het materiaal dat je zoekt. Wij hebben bijna al onze materialen op voorraad, bieden een handige bezorgservice en hebben 60 jaar aan vakkennis in huis. Kom eens langs en ga aan de slag met Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen!

houtsoorten-gr

Houtsoorten

tuinhout-gr

Tuinhout

gevelbekleding-icon

Gevelbekleding

deuren-gr

Deuren

deurbeslag-gr

Deurbeslag

plaatmateriaal-gr

Plaatmateriaal

isolatie-gr

Isolatie

ijzerwaren-gr

Ijzerwaren

dakbekleding-gr

Dakbekleding

plafond en interieur-gr

Plafond & interieur

overige materialen-gr

Overige materialen

restpartijen-gr

Restpartijen

Over Verstegen

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen begon ooit met een handelaar in sloophout: Adriaan Verstegen. Hij begon in 1960 met het verkopen van hout in de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. In de loop der jaren werd het assortiment uitgebreid naar andere houtsoorten en bouwmaterialen zoals golfplaten. In 1970 verhuisde Verstegen naar de Vinkelsestraat, waar we nu nog altijd gevestigd zijn.

Op ons grote terrein van ruim 10.000 vierkante meter vind je inmiddels allerlei bouwmaterialen. Naast diverse houtsoorten, hebben we onder andere gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. In onze showroom kun je ons assortiment rustig bekijken, en in de werkplaats worden jouw materialen netjes op maat gemaakt. Vervolgens kun je ze ophalen in ons afhaalcentrum, of laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst. Bij onze medewerkers kun je altijd terecht met vragen. Wij helpen je graag om het juiste materiaal te vinden voor jouw project!

Groothandel Oss

Kom langs bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen en vind het bouwmateriaal dat je zoekt. Meestal zijn onze materialen uit voorraad leverbaar, en zo niet, dan bestellen we het graag voor je. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar op onze werf, en je kunt je materialen gemakkelijk laten bezorgen door ons. Deze service en vakkennis zijn de kwaliteiten waar we na 60 jaar in het vak nog altijd trots op zijn! Meer weten? Bekijk ons assortiment alvast op de website, of neem gerust contact met ons op.

Jouw project
begint hier