Bouwmaterialen Rosmalen

assortiment-icoon

Vind bouwmaterialen voor Rosmalen

Als jij bouwmaterialen zoekt voor jouw project in Rosmalen, dan ben je bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel in de buurt van Rosmalen met een enorm assortiment met diverse houtsoorten en andere materialen. Of je nou materiaal zoekt voor een meubelstuk, dakkapel, uitbouw of ander bouwproject: bij Verstegen vind je altijd wat je zoekt. Zowel doe-het-zelvers als professionele aannemers kunnen bij ons terecht. Met meer dan 60 jaar ervaring en expertise helpen wij je graag met het vinden van het perfecte materiaal!

houtsoorten-gr

Houtsoorten

tuinhout-gr

Tuinhout

gevelbekleding-icon

Gevelbekleding

deuren-gr

Deuren

deurbeslag-gr

Deurbeslag

plaatmateriaal-gr

Plaatmateriaal

isolatie-gr

Isolatie

ijzerwaren-gr

Ijzerwaren

dakbekleding-gr

Dakbekleding

plafond en interieur-gr

Plafond & interieur

overige materialen-gr

Overige materialen

restpartijen-gr

Restpartijen

Over Verstegen

Al in 1960 begon Adriaan Verstegen met het verkopen van sloophout in de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. Wat begon met sloophout, groeide uit tot een bedrijf met verschillende houtsoorten van kwaliteit en diverse andere bouwmaterialen, zoals plaatmateriaal en golfplaten. In 1970 verhuisde Verstegen naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar je ons nog altijd kunt vinden.

Op onze werf van ruim 10.000 vierkante meter vind je nu diverse houtsoorten, gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. Bekijk onze materialen in de showroom en stel vragen aan onze vakkundige medewerkers. Zij helpen je graag om het juiste materiaal te vinden voor jouw project. In onze werkplaats zorgen we ervoor dat je materiaal perfect op maat wordt gemaakt, en je kunt het ophalen in ons afhaalcentrum. Of kies ervoor om je materialen gemakkelijk te laten bezorgen door onze eigen bezorgservice, zonder tussenpersonen of logistiek gedoe voor jou.

Groothandel Rosmalen

Kom langs op ons ruime terrein en vind het bouwmateriaal dat je nodig hebt voor jouw bouwproject. Onze materialen zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar, en anders bestellen we het meteen voor je. Vraag onze deskundige medewerkers om hulp en laat je materiaal eenvoudig door ons bezorgen. Deze goede service en onze brede vakkennis zijn de kwaliteiten van Verstegen waar we na 60 jaar nog altijd heel trots op zijn! Meer weten? Bekijk ons assortiment vast op de website of neem gerust contact met ons op!

Jouw project
begint hier