Bouwmaterialen Uden

assortiment-icoon

Vind jouw bouwmaterialen voor Uden

Van hout tot ijzerwaren, golfplaten tot isolatiemateriaal, bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen vind je altijd het materiaal dat je zoekt voor jouw bouwproject. Of je nu een doe-het-zelver of een professionele aannemer bent, Verstegen heeft materiaal voor iedereen die iets wil maken. Wij zijn een groothandel vlakbij Uden met een terrein van meer dan 10.000 vierkante meter en ruim 60 jaar aan ervaring en vakkennis. Bijna al onze materialen zijn op voorraad leverbaar en we hebben een fijne bezorgservice, zodat jij ontzorgd wordt. Kom eens langs, en vind de bouwmaterialen voor Uden die je zoekt.

houtsoorten-gr

Houtsoorten

tuinhout-gr

Tuinhout

gevelbekleding-icon

Gevelbekleding

deuren-gr

Deuren

deurbeslag-gr

Deurbeslag

plaatmateriaal-gr

Plaatmateriaal

isolatie-gr

Isolatie

ijzerwaren-gr

Ijzerwaren

dakbekleding-gr

Dakbekleding

plafond en interieur-gr

Plafond & interieur

overige materialen-gr

Overige materialen

restpartijen-gr

Restpartijen

Over Verstegen

Adriaan Verstegen begon al in 1960 met het verkopen van sloophout, vanuit de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. Wat begon met sloophout, groeide door de jaren heen uit tot een handel in diverse houtsoorten. Later kwamen er ook plaatmaterialen en golfplaten bij. Het bedrijf groeide, en verhuisde in 1970 naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar je ons nog altijd kunt vinden.

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen heeft een enorme werf van ruim 10.000 vierkante meter waar je ieder soort bouwmateriaal kunt vinden. We hebben verschillende houtsoorten, gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. Op ons terrein vind je ook een showroom waar je rustig onze materialen kunt bekijken en vragen kunt stellen aan ons deskundige personeel. In onze werkplaats zorgen we ervoor dat jouw materiaal netjes op maat wordt gezaagd of geschaafd. In het afhaalcentrum kun je het materiaal op komen halen, of je kunt het bij jou laten bezorgen met onze eigen bezorgservice.

Groothandel Uden

Wil jij kunnen kiezen aan een groot assortiment aan bouwmaterialen voor jouw project in Uden? Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen vind je geheid het materiaal dat je zoekt. Meestal zijn onze materialen uit voorraad leverbaar, en anders bestellen we het graag voor je. Onze service en vakkennis staan voorop, en we helpen je graag bij het vinden van het juiste bouwmateriaal. Meer weten? Bekijk ons assortiment alvast op de website, of neem gerust contact met ons op.

Jouw project
begint hier