Bouwmaterialen Veghel

assortiment-icoon

Zoek jij bouwmaterialen voor Veghel?

Ben jij op zoek naar een groothandel vlakbij Veghel waar je allerlei soorten bouwmaterialen kunt vinden? Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen vind je altijd het materiaal dat je zoekt! Wij hebben een werf van meer dan 10.000 vierkante meter in Heesch, op slechts 20 minuten rijden vanuit Veghel. We hebben een ruim assortiment aan diverse houtsoorten en andere bouwmaterialen, die bijna altijd op voorraad zijn. Van doe-het-zelvers tot aannemers, iedereen die iets wil maken kan terecht bij Verstegen.

houtsoorten-gr

Houtsoorten

tuinhout-gr

Tuinhout

gevelbekleding-icon

Gevelbekleding

deuren-gr

Deuren

deurbeslag-gr

Deurbeslag

plaatmateriaal-gr

Plaatmateriaal

isolatie-gr

Isolatie

ijzerwaren-gr

Ijzerwaren

dakbekleding-gr

Dakbekleding

plafond en interieur-gr

Plafond & interieur

overige materialen-gr

Overige materialen

restpartijen-gr

Restpartijen

Over Verstegen

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen heeft meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van bouwmaterialen en hout. In 1960 begon Adriaan Verstegen al met het verkopen van sloophout vanuit de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. Later kwam daar naald- en hardhout bij, en uiteindelijk breidde Verstegen uit naar andere bouwmaterialen, zoals plaatmaterialen en golfplaten. In 1970 verkaste het bedrijf naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar we ons nu nog altijd bevinden.

Kom langs op onze werf van ruim 10.000 vierkante meter en zie ons ruime assortiment. We hebben diverse houtsoorten, gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. We hebben een showroom waar je de materialen rustig kunt bekijken en vragen kunt stellen aan onze vakkundige medewerkers. In de werkplaats worden jouw bouwmaterialen voor Veghel op maat gezaagd en geschaafd, en vervolgens kun je ze ophalen in een groot afhaalcentrum. Of kies voor onze handige bezorgservice!

Groothandel vlakbij Veghel

Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen kun je alle bouwmaterialen voor jouw project in Veghel vinden. Met onze ruim 60 jaar aan vakkennis helpen wij je graag met het vinden van het perfecte materiaal. Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Zo niet, dan bestellen we het graag voor je. Laat het materiaal vervolgens bezorgen door onze eigen bezorgdienst, zonder tussenpersonen of logistieke problemen voor jou. Gewoon, goed geregeld door Verstegen! Bekijk ons assortiment vast op de website, of neem gerust contact met ons op bij vragen.

Jouw project
begint hier