Houthandel Oss

houtzagerij
bezorgservice

Houthandel vlakbij Oss

Zoek jij een houthandel in de buurt van Oss? Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen uit Heesch slaag je altijd! Of je nou hout zoekt voor die uitbouw van het schuurtje, een mooie dakkapel, of een zelfgemaakt meubelstuk. Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen vind je altijd het materiaal dat je zoekt. Op ons terrein in Heesch hebben wij een ruim assortiment aan hout en bouwmaterialen waar iedereen mee aan de slag kan. Van doe-het-zelvers tot aannemers, iedereen die werkt met hout in Oss is bij ons aan het goede adres. Wij hebben bijna alles op voorraad, een fijne bezorgservice en ruim 60 jaar aan vakkennis in huis.

Assortiment  assortiment

Showroom / werf  showroom

Houtzagerij  zagerij

Bezorgservice  bezorging

Over Verstegen

Al in 1960 begon Adriaan Verstegen met het verkopen van sloophout. Het bedrijf was toentertijd gevestigd in een wijk die ook wel ‘Klein Rotterdam’ genoemd werd. Eerst werd er alleen in sloophout gehandeld. Later kwam daar nieuw naald- en hardhout bij. Vervolgens werd het bedrijf uitgebreid met de handel in diverse plaatmaterialen en golfplaten. In 1970 is Verstegen verhuisd naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar we ons nu nog altijd bevinden.

Op onze werf van meer dan 10.000 vierkante meter vind je naast verschillende soorten hout ook gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren.
We hebben een showroom waar je materialen kunt bekijken, een werkplaats waar je hout voor Oss op maat gemaakt kan worden en een groot afhaalcentrum. Wij zorgen dat het materiaal dat je zoekt leverbaar is en op maat gezaagd of geschaafd wordt. Onze service en vakkennis zijn slechts enkele van onze kwaliteiten waar we na 62 jaar nog steeds trots op zijn!

Hout kopen Oss

Wil jij graag hout kopen vlakbij Oss voor jouw project? Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen vind je geheid het materiaal dat je zoekt. Het grootste deel van onze materialen is uit voorraad leverbaar, en anders bestellen wij het graag voor je. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over welk hout het beste past bij jouw project. Vervolgens kun je het gekozen materiaal gemakkelijk laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst. Geen tussenpersonen of ingewikkelde logistieke fratsen voor jou, maar gewoon goed geregeld door ons. Bekijk ons assortiment en neem gerust contact met ons op voor vragen of wensen.

Jouw project
begint hier