Houthandel Veghel

houtzagerij
bezorgservice

Houthandel Veghel

Wil jij graag hout kopen in de buurt van Veghel? Je vindt Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen in Heesch, op zo’n 20 minuten rijden vanuit Veghel. Of je nu hout in Veghel zoekt voor een doe-het-zelf project, of een aannemer bent met grote projecten, bij Verstegen vind je altijd het materiaal dat je zoekt. Op ons terrein van meer dan 10.000 vierkante meter in Heesch hebben wij een groot assortiment aan diverse houtsoorten en andere bouwmaterialen. Met een grote voorraad, een fijne bezorgservice en ruim 60 jaar ervaring kun je bij ons terecht voor ieder bouwmateriaal!

Assortiment  assortiment

Showroom / werf  showroom

Houtzagerij  zagerij

Bezorgservice  bezorging

Over Verstegen

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen ontstond al in 1960, toen Adriaan Verstegen begon met het verkopen van sloophout. Dit deed hij vanuit een wijk in Heesch die ‘Klein Rotterdam’ werd genoemd. Later kwamen hier nog veel meer bouwmaterialen bij, en werd het bedrijf uitgebreid. In 1970 verhuisde Verstegen naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar wij nog altijd zitten.

Op onze ruime werf vind je diverse houtsoorten, maar ook gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. In de showroom kun je onze materialen bekijken, en in onze werkplaats wordt jouw hout voor Veghel zorgvuldig op maat gemaakt. Natuurlijk kun je ons deskundige personeel altijd om advies en hulp vragen. Je kunt je bouwmateriaal ophalen in ons afhaalcentrum, of wij komen het persoonlijk bij je thuisbezorgen. Goede service en vakkennis zijn slechts enkele kwaliteiten waar we na 62 jaar nog altijd trots op zijn!

Hout kopen Veghel

Zoek jij een houthandel vlakbij Veghel? Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen heeft een ruim assortiment aan houtsoorten, die bijna altijd op voorraad leverbaar zijn. Zo niet, dan bestellen wij het graag voor je. Vervolgens kun je het materiaal eenvoudig laten bezorgen door onze bezorgservice. Geen tussenpersonen of gedoe voor jou, maar gewoon fijn geregeld door ons. Meer weten? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op voor al je vragen!

Jouw project
begint hier