Houtzagerij Oss

Houtzagerij omgeving Oss

Heb jij hout dat je op maat wil laten zagen in Oss? Dat kan bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen in Heesch. Op slechts 10 minuten rijden vind je onze houtzagerij vlakbij Oss. Op ons terrein van ruim 10.000 vierkante meter vind je diverse houtsoorten en bouwmaterialen, maar ook een professionele werkplaats waar we ieder materiaal op maat kunnen maken. Of je nu een doe-het-zelver bent of professioneel aannemer, bij Verstegen kun je terecht om je hout te laten zagen voor Oss. Met meer dan 60 jaar ervaring in de houthandel weet je zeker dat hout bij ons in goede handen is.

Precies goed en op maat

Hout op maat nodig? Vraag het onze mannen in de houtzagerij.

houtzagerij-machinekamer
houtzagerij-werkplaats

Over Verstegen

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen zit al sinds 1960 in de houthandel. Adriaan Verstegen begon in dat jaar met het verkopen van sloophout vanaf zijn terrein in de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. Later kwam daar ook naald- en hardhout bij. Uiteindelijk breidde hij het bedrijf uit met diverse plaatmaterialen en golfplaten. In 1970 verhuisde Verstegen naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar je ons nog altijd kunt vinden.

In onze werkplaats staat ons vakkundige personeel klaar om jouw hout op maat te zagen voor Oss. Haal het op bij ons afhaalcentrum, of maak gebruik van onze handige bezorgservice. Geen tussenpersonen of logistiek gedoe voor jou, maar gewoon goed geregeld door Verstegen. Naast dat we een houtzagerij vlakbij Oss hebben, kun je ook bij Verstegen terecht om allerlei bouwmaterialen te kopen voor jouw project. We hebben verschillende houtsoorten, gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren.

Hout laten zagen bij Verstegen

Dus ben jij op zoek naar een houtzagerij in de omgeving van Oss? Kom dan naar Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen in Heesch. Wij kunnen iedere houtsoort netjes op maat maken voor jouw bouwproject. Heb je nog meer materialen nodig? Ook die kun je vinden op ons grote terrein vol bouwmaterialen. Meer weten? Bekijk ons assortiment op onze website, of neem gerust eens contact met ons op!

Jouw project
begint hier