Houtzagerij Rosmalen

Houtzagerij omgeving Rosmalen

Heb jij hout dat je wilt laten zagen in Rosmalen voor jouw bouwproject? Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen heeft een houtzagerij vlakbij Rosmalen. Op slechts een kwartier rijden vanuit Rosmalen vind je onze werf met werkplaats waar we allerlei bouwmaterialen op maat kunnen maken. Daarnaast kun je bij ons terecht om bouwmaterialen te vinden voor jouw project, of je nou een doe-het-zelver of professional bent. Bij Verstegen zijn bijna alle materialen altijd op voorraad, en kun je terecht bij onze vakkundige medewerkers voor advies. Met ruim 60 jaar ervaring in de houthandel, weet je zeker dat we zorgvuldig jouw hout zagen voor Rosmalen.

Precies goed en op maat

Hout op maat nodig? Vraag het onze mannen in de houtzagerij.

houtzagerij-machinekamer
houtzagerij-werkplaats

Over Verstegen

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen is al meer dan 60 jaar actief in de houthandel. Het begon allemaal toen Adriaan Verstegen sloophout ging verkopen in de wijk ‘Klein Rotterdam’ in het jaar 1960. Later kwam daar ook naald- en hardhout bij, en het bedrijf breidde steeds meer uit tot er ook andere bouwmaterialen verkocht werden. In 1970 verkaste Verstegen naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar we nog altijd te vinden zijn.

Tegenwoordig hebben we een werf van ruim 10.000 vierkante meter met ieder bouwmateriaal dat je zoekt. We hebben diverse houtsoorten, maar ook gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. In onze showroom kun je onze materialen rustig bekijken en vragen stellen aan ons deskundige personeel. In de werkplaats vind je de houtzagerij, niet ver van Rosmalen. Wij zorgen dat het hout perfect op maat wordt gemaakt, en vervolgens kun je het zelfs laten bezorgen met onze handige bezorgservice.

Hout laten zagen bij Verstegen

Als jij een houtzagerij in de omgeving van Rosmalen zoekt, dan kun je terecht bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen. Ook voor diverse andere bouwmaterialen en advies over materiaalgebruik en meer, ben je bij Verstegen aan het juiste adres. Meer weten? Bekijk ons assortiment op onze website, of neem contact met ons op.

Jouw project
begint hier