Houtzagerij Uden

Houtzagerij omgeving Uden

Ben jij op zoek naar een houtzagerij in Uden? Bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen kun jij je hout laten zagen voor Uden. Je vindt ons in Heesch, op ongeveer een kwartier rijden vanuit Uden. Wij kunnen hout op maat maken voor ieder project, van een doe-het-zelf meubelstuk tot een professioneel bouwproject. Met meer dan 60 jaar ervaring in de houthandel, kun je ervan op aan dat onze vakkundige medewerkers je hout zorgvuldig kunnen zagen voor Uden. Daarnaast vind je bij ons diverse houtsoorten en bouwmaterialen om toe te voegen aan je project.

Precies goed en op maat

Hout op maat nodig? Vraag het onze mannen in de houtzagerij.

houtzagerij-machinekamer
houtzagerij-werkplaats

Over Verstegen

Adriaan Verstegen startte in 1960 met de handel in sloophout vanuit de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. Wat begon met sloophout, werd later aangevuld met andere houtsoorten zoals naald- en hardhout. Uiteindelijk breidde het bedrijf verder uit met diverse plaatmaterialen en golfplaten. Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen verhuisde in 1970 naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar we ons nog altijd bevinden.

Tegenwoordig heeft Verstegen een werf van ruim 10.000 vierkante meter met allerlei houtsoorten en bouwmaterialen, maar ook een professionele werkplaats en houtzagerij vlakbij Uden. Wij kunnen jouw materiaal op maat laten maken, maar ook ervoor zorgen dat jij het juiste materiaal vindt voor jouw project. Ons deskundig personeel helpt je graag om de perfecte houtsoort te vinden en deze volledig op maat te zagen. Vervolgens kun je het hout afhalen in ons afhaalcentrum, of het eenvoudig laten bezorgen door onze handige bezorgdienst. Dat scheelt jou weer logistiek gedoe!

Hout op maat laten maken door Verstegen

Dus als jij een houtzagerij zoekt in omgeving Uden, dan ben je bij Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen aan het juiste adres. Daarbij kun je ieder materiaal bij ons vinden voor jouw bouwproject. We hebben naast diverse houtsoorten ook gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. Meer weten? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op.

Jouw project
begint hier