Houtzagerij Veghel

Houtzagerij omgeving Veghel

Wil jij hout op maat laten zagen vlakbij Veghel? Op slechts 20 minuten rijden vind je Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen met een professionele houtzagerij vlakbij Veghel. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in de houthandel, en gaan vakkundig om met iedere houtsoort. Of je nou een doe-het-zelver bent of een professional, wij helpen je graag om je hout te zagen voor jouw project in Veghel. Op ons terrein van meer dan 10.000 vierkante meter vind je ook een ruim assortiment aan diverse houtsoorten en andere bouwmaterialen. Zo kun je bij Verstegen terecht voor alles dat je nodig hebt voor jouw bouwproject.

Precies goed en op maat

Hout op maat nodig? Vraag het onze mannen in de houtzagerij.

houtzagerij-machinekamer
houtzagerij-werkplaats

Over Verstegen

Verstegen werd opgericht in 1960, toen Adriaan Verstegen begon met de verkoop van sloophout. Het bedrijf was toentertijd gevestigd in de wijk ‘Klein Rotterdam’ in Heesch. In de loop der jaren breidde Verstegen uit naar naald- en hardhout, en vervolgens naar plaatmaterialen en golfplaten. In 1970 verhuisde het bedrijf naar de Vinkelsestraat in Heesch, waar je ons nog altijd kunt vinden.

Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen heeft een houtzagerij in de buurt van Veghel, maar we verkopen ook diverse houtsoorten en bouwmaterialen. In onze showroom kun je onze materialen rustig bekijken, en ze vervolgens in de werkplaats op maat laten maken. Naast hout hebben wij ook materialen als gevelbekleding, deuren, plaatmateriaal, isolatiemateriaal en ijzerwaren. Haal je materiaal op bij ons afhaalcentrum, of laat het gemakkelijk bezorgen door onze eigen bezorgdienst, zonder tussenpersonen of logistiek gedoe voor jou!

Hout laten zagen bij Verstegen

Als je een houtzagerij zoekt in omgeving Veghel, kom dan naar Verstegen Houthandel en Bouwmaterialen. Wij hebben vakkundige medewerkers en een professionele werkplaats. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan diverse bouwmaterialen, meestal op voorraad. Zo niet, dan bestellen we het graag voor je. Meer weten? Bekijk ons assortiment op de website, of neem gerust contact met ons op.

Jouw project
begint hier